В идните дни ще представи и управленската програма, приоритети ще са

...
В идните дни ще представи и управленската програма, приоритети ще са
Коментари Харесай

Жельо Вардунски представи екипа си с амбиция за трети кметски мандат в Камено

В идните дни ще показа и управническата стратегия, цели ще са възстановяване на ВиК, пътната, инженерната и здравната инфраструктури

Жельо Вардунски откри предизборната си акция за кмет на община Камено и показа листата на претендентите за общински съветници и кметове по обитаеми места от ГЕРБ. В залата на Народно читалище „ Просвета-1927 “ той застана пред съгражданите си, с цел да разгласи, че ще продължи да работи за тях и за развиването на Камено, а екипът от 17 претенденти за общински съветници е формиран от специалисти в съвсем всички области. Специални посетители на откриването на акцията бяха народните представители от ГЕРБ Галя Желязкова и Андрей Рунчев.

Всички дружно успяхме да променим тухла по тухла дома, в който живеем. Само за няколко години нашите обитаеми места започнаха да се преобразяват – улиците, осветлението, материалните бази, изискванията. Но всичко стартира от хората, от обществения им живот. Затова за мен и моя екип, дружно с общинските съветници, беше доста значимо да създадем условия хората да се забавляват и да работим дружно. Да станем по-силни и по-сплотени. Това, което направихме ние тук, в някои общини могат единствено да си мечтаят, сподели господин Вардунски. 

Той акцентира, че в община Камено е свършено доста за последните 4 години, на инат на пандемията, войната, финансовата рецесия, инфлацията, неналичието на държавен бюджет. Но бе безапелационен, че има още доста какво да се направи. В идните дни Жельо Вардунски ще показа и програмата си, в която пред съгражданите си даде обещание целите да са ВиК, пътната, инженерната и здравната инфраструктури. 
 Жельо Вардунски ще се бори за доверието на съгражданите си в трети кметски мандат
„ Аз и моят екип имаме опита да приключим сполучливо тези сложни задания. Затова са ни нужни хора, с които в общинския съвет и в администрацията да продължим сполучливо работата си. Постигнахме доста от това, което бяхме заложили, само че това е нашата работа и нашият дълг пред хората. Нямаше да стигнем до на никое място, в случай че не бяхте вие “, сподели Вардунски, обръщайки се към своите съграждани.

Народните представители от ГЕРБ Галя Желязкова и Андрей Рунчев поддържаха претендента за кмет и листата с общински съветници. От трибуната пред симпатизанти те обявиха, че ще продължат да поддържат община Камено, както са го правили и до момента.
 Народните представители Галя Желязкова (вдясно) и Андрей Рунчев поддържаха Жельо Вардунски и листата на ГЕРБ в Камено
Жельо Вардунски пък пожела персонално и поименно да показа претендентите за общински съветници, с някои от които той до момента сполучливо работеше в локалния парламент. В листата има нови лица, някои за пръв път влизащи в политиката. Но екипът е с богат в опит в редица значими сфери.
Представени бяха и претендентите за кметове по обитаеми места. 
 Кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ в Камено ще търсят поддръжката на гласоподавателите, с цел да оказват помощ на Вардунски за развиването на Камено  Общо 17 са претендентите за общински съветници от ГЕРБ в Камено. Водач на листата е Жельо Вардунски, който е и претендентът за кмет
Ето и листата на ГЕРБ в Камено:

101. Жельо Василев Вардунски
102. Радослав Иванов Балтаджиев
103. Румяна Атанасова Сотирова
104. Мартин Желязков Желязков
105. Иван Георгиев Димитров
106. Божидар Калудов Стефанов
107. Петко Буранов Динев
108. Жечка Тодорова Тодорова
109. Милен Стефков Мирянов
110. Владимир Росенов Кижев
111. Красимир Георгиев Лимперов
112. Ваньо Щерионов Калпакчиев
113. Стефан Георгиев Иванов
114. Андон Атанасов Михайлов
115. Христо Тодоров Тодоров
116. Цвятко Стоянов Котев
117. Митко Пенков Найденов
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР